Vinnare 2003

Portsystem 2000 vann Stora Embeddedpriset för sitt projekt Styrbjörn.set till Garageport och Rullskida...

På komponent EP 2003 i Göteborg delades tre priser under mässans stora branschfest. Kommittén som skulle utse dessa kom att överväldigas av det stora antalet inkomna bidrag. Sammantaget hade juryn 52 ansökningar att bedöma. Juryn bestod av Lena Norder, IM-föreningens vd, Ronny Skild, IM Embedded Technology, Bengt Magnhagen,prof vid Jönköpings universitet samt verksam inom föreningen TekniQ, Anders Martinsen, TekniQ, Bengt-Allan Bergvall, BAB Electronics AB, Anna Svärdemo-Alander, ElektroRullskidan gav tre glada studenter 50 000 kr i tävlingen Embedded Student Awardnikindustriföreningen, Johan Nordin, IM Embedded Technology samt Göte Fagerfjäll och Gunnar Lilliesköld från Elektronik i Norden.

Stora Embeddedpriset gick till Portsystem 2000 för sitt system Styrbjörn, med motiveringen “Listig lösning lotsar last till lämplig port”. Företagets vd, Björn Thyselius, kunde meddela att man i dagarna har fått en order på Styrbjörn till ett värde av 25 MSEK. Det motsvarar halva årsomsättningen. Tre studenter från Luleå Tekniska Universitet, Viktor Noorlander, Emil Ohlson och Björn Norell vann med sitt bidrag “Rullskidan”. Motiveringen löd “Framsynt teknik skapar bakhalka”. Konkurrensen i studentgruppen var hård och projektet Evolve låg så nära ett förstapris att föreningen TekniQ beslöt sig för att dela ut ett hederspris.


Nyheter


Vinnare 2017 – Swedish Embedded Award är korade

Priset delades ut under festliga former på Embedded Conference i Kistamässan. Vinnarna till de tre priskategorierna Företag, Student och IoT

Nominerade bidrag 2017

SWEDISH EMBEDDED AWARD – NOMINERADE BIDRAG 2017 DeviceRadio Multi-Link Företag: DeviceRadio AB Christian Klemetsson, 073-506 56 81 christian@deviceradio.com DeviceRadio utvecklar

Vinnare 2016

PREVAS vann kategori “Företag”, med bidraget AmbuMan. Alex Hedberg och Florian Curinga fron KTH vann kategori “Student”, med bidraget EVAM

Nominerade till Swedish Embedded Award 2016

Pressrelease Nominerade till Swedish Embedded Award 2016 Facebook Twitter LinkedIn Gmail