Arrangörer

svenskelektroniklogo

Branschorganisationen Svensk Elektronik är den ledande branschorganisationen för elektronikindustrin som helhet. Medlemsföretagen är tillverkare, konstruktörer och leverantörer inom elektronik. Med hela den bredden kan vi samverka effektivt och kraftfullt för att skapa gemensam framgång och konkret affärsnytta. Intresserad? Klicka på Bli medlem nu för att läsa mer.

imemb

Svensk Elektronik har en sektion för embedded technology som bland annat arbetar aktivt med Embedded Conference Scandinavia och Swedish Embedded Award. Bli medlem för att engagera dig i detta.

elektronikinordenlogo

Elektronik i Norden goes webb.
Sedan januari 2013 är vi bara digitala med Hemsida och Nyhetsbrev för Nordens elektroniker. Här hittar du både senaste nytt och också djuplodade tekniska artiklar. Våra tidigare över 25 000 prenumeranter på papperstidningen välkomnas nu över till det digitala mediet. Du kan prenumerera gratis på Nyhetsbrevet på vår hemsida. Nyhetsbrevet kommer två gånger i veckan, tisdag och torsdag.
Vi marknadsför tävlingen Swedish Embedded Award genom våra kanaler samt deltar aktivt i jury och presentationen av deltagare och vinnande bidrag.

Smartare Elektroniksystem är ett strategiskt innovationsprogram för att öka konkurrenskraft och tillväxt i svensk industri. Arbetet sker i bred samverkan mellan branschföreträdare, forskningsinstitut och universitet. Var med och utveckla möjligheterna, t ex genom engagemang i våra programråd eller genom att delta i de utlysningar vi gör.