Vinnare 2004

Embeddedpris till magnetlyft och huvudmus

Årets två embeddedpris, Stora Embeddedpriset till företag och Embedded Student Award till högskoleprojekt, gick i år till Svenska Magnet Fabriken AB för deras bidrag, Multilyft och KTHprojektet MultiPos. Prisen delades ut under Tekniska Mässan och de bägge företagen ställde, tillsammans med övriga noMichal Stankov demonstrerar huvudmusen MultiPos i kombination med en sug- och blås-enhetminerade deltagare, ut i Embedded Technology Park på mässan. Intresset för de bägge vinnarprojekten blev närmast överväldigande och Magnus Gustafsson från Svenska Magnet Fabriken insåg plötsligt att företagets permanentmagnetiserande magnetlyft snabbt tagit steget från intressant projekt till produkt som måste lanseras på bred front. Den MEMS-gyrobaserade huvudmusen MultiPos har lite längre väg att gå före industrialisering, men marknaden för handikapphjälpmedel är mycket intressant.


Nyheter


Vinnare av Swedish Embedded Award korade

Swedish Embedded Award delades i år ut för sextonde gången. Årets tre priskategorier är: Företag för bästa bidrag från svenska

Swedish Embedded Award 2018 – för sextonde året

SWEDISH EMBEDDED AWARD – NOMINERADE BIDRAG 2018 Enterprise Category The Artificial Limb Controller, ALC Företag: Integrum AB med utvecklingspartner Chalmers

Vinnare 2017 – Swedish Embedded Award är korade

Priset delades ut under festliga former på Embedded Conference i Kistamässan. Vinnarna till de tre priskategorierna Företag, Student och IoT

Nominerade bidrag 2017

SWEDISH EMBEDDED AWARD – NOMINERADE BIDRAG 2017 DeviceRadio Multi-Link Företag: DeviceRadio AB Christian Klemetsson, 073-506 56 81 christian@deviceradio.com DeviceRadio utvecklar